Liity jäseneksi

Jäsenhakulomake

Jäsenmaksutiedote 2019

Kannatusjäsenkirje 2019

SUHS esittely SlideShow

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen uni- ja vireystilatutkimusten ja hoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen. Jäsenten valinnasta päättää hallitus. Seuraan kuuluu (vuonna 2019) noin 140 jäsentä. Seuran hallituksen tiedot löytyvät erilliseltä sivulta.

Miksi kannattaa liittyä?

Verkostoitumisessa on voimaa!
Hauskaa yhdessä oloa, kokemusten ja käytäntöjen vertailua, uuden oppimista ja vertaistukea.

  • SUHS järjestää vuosittain kaksi jäsenilleen maksutonta seminaaria. Vuotuisissa kevät- ja syysseminaareissa käsitellään ajankohtaisia uneen ja unihäiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon liittyviä asioita. Jäsenenä voit vaikuttaa koulutuspäivien sisältöön.
  • Jäsenenä saat verkkotunnukset joilla pääset internetsivujen Jäsenille -osioon. Sieltä löytyy jäsenkirjeet, valokuvia, seminaarien ja unihoitajien pitämien esitysten diat.
  • Jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea koulutustukea koti- ja ulkomaisiin unikoulutuksiin.
  • SUHS valitsee keskuudestaan vuosittain Vuoden Unihoitajan joka toimii ns. hyvän unen lähettiläänä, osallistuu tiedotustilaisuuksiin ja antaa haastetteluja tiedotusvälineissä uneen liittyvistä asioista. Suomen Tempur Oy lahjoittaa 1500 euron stipendin tuoreelle Vuoden Unihoitajalle. Kaikki kilvoittelemaan Vuoden Unihoitajan tittelistä!

SUHS:n vuosittainen jäsenmaksu on unihoitajalta 25 euroa, kannatusjäsenmaksu firmalta 250 euroa ja yksityishenkilöltä 30 euroa.

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille FI59 8000 1071 0883 49. Maksun eräpäivä on 16.6.2019. Maksun viestikenttään tulee laittaa jäsenen/kannatusjäsenen nimi, toimipaikka ja jäsenmaksun vuosiluku. Jäsenmaksuasioista saa tarvittaessa tarkempia tietoja seuran taloudenhoitajalta Marita Vähäkuopukselta.

HUOM! Jäsenmaksukausi ei ole kalenterivuosi, vaan ajanjakso vuosikokouksesta vuosikokoukseen. Mikäli jäsenellä on kaksi jäsenmaksukautta maksamatta, johtaa se erottamiseen. Uusi jäsen maksaa (liityttyään kalenteri vuoden alussa) voimassa olevan jäsenmaksun kuluvalle vuodelle. Jäsenyys astuu voimaan kun jäsenmaksusuoritus näkyy seuran tilillä.

Palauta jäsenhakulomake täytettynä jäsensihteerille sähköpostitse: nina.martikainen@satasairaala.fi

Jokainen jäsen on velvollinen huolehtimaan, että jäsensihteerillä on ajantasaiset yhteystiedot.

Jäsenten henkilötietojen käsittely:
Vuosikokouksessa 19.4.2018 päätettiin, että jäsenten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat sihteerin, jäsensihteerin ja taloudenhoitajan tiedoissa. Hallitus voi keskinäisesti jakaa jäsenen tiedot, mikäli se helpottaa asioiden hoitamista, esim. jäsenmaksun tarkistaminen. Tietoja ei jaeta ulkopuolisille. Poikkeuksena on esim. koulutuksen yhteydessä tietojen jakaminen matkanjärjestäjälle. Näissä tilanteissa henkilötiedot kysytään uudelleen erikseen, jolloin lupa tietojen luovuttamiseen tietylle ulkopuoliselle toimijalle kysytään erikseen. Jäsenellä on oikeus kysyä, mihin hänen tietojaan on käytetty ja hallituksella on kuukausi aikaa tehdä pyynnöstä selvitys. (SUHS jäsenkirje 2/2018)