Liity jäseneksi

Jäsenhakulomake2018

Jäsenmaksutiedote 2018

SUHSKannatusjäsenkirje2018

SUHS esittely SlideShow

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen uni- ja vireystilatutkimusten ja hoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen. Jäsenten valinnasta päättää hallitus. Seuraan kuuluu (vuonna 2018) noin 120 jäsentä. Seuran puheenjohtajana toimii kaudella 2018 – 2019 Heini Aro-Ojanen

Miksi kannattaa liittyä?

Verkostoitumisessa on voimaa!
Hauskaa yhdessä oloa, kokemusten ja käytäntöjen vertailua, uuden oppimista ja vertaistukea.

  • SUHS järjestää vuosittain kaksi jäsenilleen maksutonta seminaaria. Vuotuisissa kevät- ja syysseminaareissa käsitellään ajankohtaisia uneen ja unihäiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon liittyviä asioita. Jäsenenä voit vaikuttaa koulutuspäivien sisältöön.
  • Jäsenenä saat verkkotunnukset joilla pääset internetsivujen Jäsenille -osioon. Sieltä löytyy jäsenkirjeet, valokuvia, seminaarien ja unihoitajien pitämien esitysten diat.
  • Jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea koulutustukea koti- ja ulkomaisiin unikoulutuksiin.
  • SUHS valitsee keskuudestaan vuosittain Vuoden Unihoitajan joka toimii ns. hyvän unen lähettiläänä, osallistuu tiedotustilaisuuksiin ja antaa haastetteluja tiedotusvälineissä uneen liittyvistä asioista. Suomen Tempur Oy lahjoittaa 1500 euron stipendin tuoreelle Vuoden Unihoitajalle. Kaikki kilvoittelemaan Vuoden Unihoitajan tittelistä!

SUHS:n vuosittainen jäsenmaksu on unihoitajalta 25 euroa, kannatusjäsenmaksu firmalta 250 euroa ja yksityishenkilöltä 30 euroa.

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille FI59 8000 1071 0883 49. Maksun eräpäivä on 16.6.2018. Maksun viestikenttään tulee laittaa jäsenen/kannatusjäsenen nimi, toimipaikka ja jäsenmaksun vuosiluku. Jäsenmaksuasioista saa tarvittaessa tarkempia tietoja seuran taloudenhoitajalta Marita Vähäkuopukselta.

HUOM! Jäsenmaksukausi ei ole kalenterivuosi, vaan ajanjakso vuosikokouksesta vuosikokoukseen. Mikäli jäsenellä on kaksi jäsenmaksukautta maksamatta, johtaa se erottamiseen. Uusi jäsen maksaa (liityttyään kalenteri vuoden alussa) voimassa olevan jäsenmaksun kuluvalle vuodelle. Jäsenyys astuu voimaan kun jäsenmaksusuoritus näkyy seuran tilillä.

Palauta jäsenhakulomake täytettynä jäsensihteerille sähköpostitse: soile.hallfors(at).gmail.com